Eestroom - appartementen

Verkoopproces

Verkoopproces

 • Stap 1. VANAF NU > Aanmelden voor appartementen Eestroom

  Niks missen van Eestroom? Meld je dan nu aan middels het aanmeldformuler. Dit betekent dat je belangstelling hebt voorde woningen van het project. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het project. Ook heb je nu de mogelijkheid om alvast jouw voorkeur voor een bouwnummer aan te geven.

  Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail en kun je in je account inloggen.

  Let op: dit is nog geen officiële inschrijving. Zie hiervoor stap 3.

 • Stap 2. 20 APRIL > Start Verkoop

  Op zaterdag 20 april 10.00 uur start de verkoop! We starten met de 23 appartementen in gebouw Eestroom. Na de start verkoop zullen wij alle verkoopdocumentatie zoals de prijslijst, technische omschrijving en koperskeuzelijst op de website en in je persoonlijke account plaatsen.

  Wij staan dan voor je klaar om je van verkoopinformatie te voorzien en om vragen te beantwoorden. Je kunt dan ook terecht voor vragen over de appartementen, het verkoopproces en de eventuele verkoop van je eigen woning.

 • Stap 3. TOT 29 APRIL > Inschrijfperiode

  De inschrijving voor de appartementen van Eestroom​ vindt volledig digitaal plaats.
  Je kunt je tot 29 april 17.00 uur inschrijven voor het appartement waar jouw voorkeur naar uit gaat, door in te loggen op je eigen account. Inschrijven is mogelijk door middel van een digitaal inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier wordt aan je account toegevoegd op het moment dat wordt gestart met de verkoop en kan alleen digitaal worden ingevuld en ondertekend. Voor het invullen vragen wij een aantal gegevens, zoals je contactgegevens en die van je eventuele partner, financiële gegevens zoals inkomen, spaargeld, eigen vermogen en de financiële verplichtingen komen aan bod. Vanaf dit moment kun je je daadwerkelijk voor een bouwnummer inschrijven.

  Wat doen we met je gegevens?
  Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. De hoogte van jouw inkomen is niet bepalend, we willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren.

  Inschrijfperiode en aanpassingen
  Tot het sluiten van de inschrijving kun je je inschrijving nog wijzigen. Vergeet dan niet het aangepaste formulier wederom digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. Je krijgt per e-mail een bevestiging van de aanpassing.

  Kortom: een inschrijving wordt pas doorgevoerd wanneer het formulier volledig is ingevuld, de digitale handtekening is gezet en op inschrijven is geklikt én je een bevestiging hebt ontvangen.

 • Stap 4. 30 APRIL > Toewijzing appartementen

  Na het sluiten van de inschrijving worden de appartementen op 30 april toegewezen door de projectontwikkelaar. We proberen zoveel mogelijk belangstellenden het appartement van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Enkele spelregels bij de toewijzing zijn:

  Invullen van digitaal inschrijfformulier
  Indien je serieuze belangstelling hebt voor één of meerdere appartementen kun je online (in je persoonlijke omgeving) het digitale inschrijfformulier invullen. Hier worden vragen gesteld over je financiële situatie en of je eventueel een voorbehoud van financiering wilt opnemen in de koopovereenkomst.

  Selectie door ontwikkelaar
  Als blijkt dat er voor één appartement meerdere belangstellenden zijn, dan zal er een selectie worden gemaakt door de ontwikkelaar. Je krijgt voorrang bij de toewijzing indien je wilt kopen zonder voorbehoud financiering óf wanneer je een positieve financiële check van BTER Financieel of je eigen hypotheekadviseur hebt geüpload. Zijn er dan nog steeds meerdere geschikte kandidaten voor één appartement? Dan wordt er door ons systeem geloot om wie het appartement toegewezen krijgt. (Over de uitslag en toewijzing wordt niet gecorrespondeerd)

  Optie
  Zodra het appartement aan jou is toegewezen, wordt er een gesprek ingepland met de makelaars van Makelaardij Hoekstra. Er volgt een optieperiode van twee weken. Na deze optieperiode beslis je of je tot koop wil overgaan of dat je de optie (kosteloos) annuleert. Ben je niet ingeloot dan ontvangt je van ons bericht en wordt je op de reservelijst geplaatst. Mocht iemand afzien van de aangeboden optie dan zullen wij desbetreffend bouwnummer opnieuw toewijzen aan één van de reservekandidaten.

Meld je snel aan!

M

Meld je snel aan en wij houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de appartementen Eestroom in Leeuwarden.

Aanmelden