De appartementen Eestroom heerlijk licht en ruim

Wonen aan de Dokkumer EE

De appartementen:
6 types (A t/m F)

D

In totaal 43 appartementen verdeeld over twee gebouwen: Eestroom en Copenhagen. De verkoop van de appartementen in gebouw Eestroom is gestart. Deze 23 heerlijk lichte en ruime appartementen – met een woonoppervlakte van 77 tot 105 m² – hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken. 

Zo heb je altijd een schuifpui naar je eigen buitenruimte. Voor de appartementen op de begane grond is dat een terras met een groene haag, die direct grenst aan de boulevard. Deze liggen een halve meter boven het niveau van de boulevard, zodat er een duidelijke scheiding is tussen privé en openbaar. De appartementen op de etages hebben een royaal balkon en de drie penthouses op de bovenste verdieping beschikken over een fraai dakterras.

Wonen aan de Dokkumer EE

Lekker royaal wonen in de binnenstad

L

Aan de achterkant van de twee gebouwen heb je je eigen parkeerplaats. Verder staat er een berging van minimaal 5 m² tot je beschikking in het gebouw Copenhagen. Alle appartementen zijn standaard voorzien van zonnepanelen. 

Welk type appartement je ook kiest, ze hebben allemaal een woonkamer met plek voor een keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een toilet en een ‘technische ruimte’ voor je wasmachine en droger. Zoveel mogelijk woonkamers kijken uit op de Dokkumer Ee dankzij de aangenaam grote raampartijen: wat een licht, wat een uitzicht!

Meld je snel aan!

M

Meld je snel aan en wij houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de appartementen Eestroom in Leeuwarden.

Aanmelden