Eestroom - appartementen

Een hypotheek van BTER financieel

Een hypotheek, meer dan alleen een lening

Een hypotheek, meer dan alleen een lening.

Droom jij ook van een nieuw appartement in Eestroom?

Als jij interesse hebt in het kopen van een appartement in Eestroom, dan kunnen de adviseurs van BTER financieel je daarbij helpen. Zij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van nieuwbouwhypotheken en kunnen je helpen bij het vinden van de beste financieringsopties voor jouw nieuwe (t)huis. 

Met BTER financieel als partner, kun je er zeker van zijn dat je de juiste hypotheek kiest die past bij jouw financiële situatie en specifieke wensen en behoeften. Onze adviseurs Peter van der Laan en Hans Stroosma staan als contactpersoon altijd klaar om je te adviseren en te begeleiden gedurende het gehele hypotheekproces.

Eestroom biedt meer dan alleen comfortabel wonen. Hier woon je op een unieke locatie aan de Dokkumer Ee.

Energiezuinig en duurzaam wonen
Steeds meer banken stimuleren duurzaam wonen en geven klanten korting bij het afsluiten van een hypotheek op een duurzame woning. Wij weten exact welke banken qua duurzaamheidskorting het beste aansluiten bij dit project. Wij werken met alle grote geldverstrekkers samen en kunnen je daarbij adviseren welke bank het beste bij jouw situatie past.

Financiële check: de beste start voor jouw nieuwe droomwoning
Ben en je inmiddels nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check bij Peter van der Laan of Hans Stroosma.

FINANCIERINGSCHECK

Vul deze financieringscheck samen met je hypotheekadviseur in, als bewijs dat je de woning van je voorkeur kunt financieren.

Het invullen van onderstaand formulier is niet verplicht, maar wel sterk aan te bevelen. Wie al bij de inschrijving aan kan tonen de woning te kunnen financieren, krijgt namelijk voorrang bij de toewijzing. Het invullen van dit formulier is vrijblijvend en verplicht je niet tot aankoop van een woning. Deze check mag je vanaf 6 april toevoegen aan het digitale inschrijfformulier. 

Meld je snel aan!

M

Meld je snel aan en wij houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de appartementen Eestroom in Leeuwarden.

Aanmelden